Kork 3D Plattor

Vår korkkollektion är framtagen för användning på väggar och kan även användas som front på receptioner eller på bord. Med kork kan du skapa en livfull och varm miljö. Den breda användbarheten gör det enkelt att jobba med materialet både i moderna och traditionella miljöer.

Kork är ett naturmaterial med unika egenskaper som ger den en enastående karaktär. Materialet är lätt, ogenomträngligt av vätskor, elastiskt, ihoppressbart och ger värme- samt akustisk isolering. Det är även brandbeständigt och tåligt mot slitage.

Vår kork-kollektion är naturlig, nedbrytbar, förnybar, återvinningsbar och certifierad med FSC. Den är även allergitestad och beständig mot fukt och svampbildning. Bindemedlet och ytbehandlingen som används i tillverkningsprocessen är fria från formaldehyd och andra skadliga sammansättningar.

Kulörer

Beställningsvara

Klicka på + för att lägga i provkorg

Kork 3D Bubbles

Kork 3D Cookies

Kork 3D Diamonds

Kork 3D Dunes

Kork 3D Waves

Användningsområden

Observera att naturmaterial, såsom kork, kan ha mindre variationer i färg, mönster och struktur vilket ej är att betrakta som tillverkningsfel utan som en del av materialets originalitet.

Vid framtagning av eget mönster eller annan tjocklek gäller minimibeställning på 50 m2.
  • Storlek, 3D-plattor:
    0,30 x 0,60 m / 0,60 x 0,90 m
  • Tjocklek, 3D-plattor:
    8 mm
  • Minimibeställning:
    50 m2