ODC Bevel
Design: Luca Nichetto

Bevel Blue
 • Sovrum
  Pausrum
  Kontor
  Antistatisk
  Golvvärme
  CFL-S1

Slitstyrka
Mellan

Komfortvärde
Prestige

Färger

Klicka på + för att lägga till i provkorg

Bevel Anthracite

Bevel Blue

Bevel Green

Bevel Moss Green

Bevel Orange

Bevel Purple

Bevel Red

Kollektionen Bevel by Luca Nichetto är en handtuftad kollektion i sju färgställningar. Formgivaren Luca Nichetto kommer från glasdistriktet Murano utanför Venedig. Med sin design har han velat efterlikna den effekt man får vid glasblåsning då färger läggs i lager med varierande tjocklekar i sammansatta skikt, vilket i sin tur ger ytorna olika färgnyanser.

 

BEVEL by Luca Nichetto är en handtuftad kollektion som görs i ull, lin och viskos gjord av cellulosafiber från ekologiskt odlad bambu eller eucalyptus. Varje matta innehåller tre garner/färger och mattan har tre garnhöjder (12, 18, 25 mm) i olika fält. Varje fält har en av de tre ingående färgerna som dominerande färg.

BEVEL är gjord av naturmaterial som färgas i separata färgbad. Viss variation kan alltså förekomma beträffande såväl råvara som färgnyans både mellan olika mattor i samma färg och mellan färgprover och färdiga mattor. Detta är något som gör varje matta helt unik. BEVEL är en del av ODC, Ogeborg Design Collection, som tagits fram av Ogeborgs designteam eller i samarbete med olika designers.

Fysiska prover kan ej skickas ut utan måste specialbeställas.

Mer om designern: www.lucanichetto.com
 • Storlek, rund:
  140 cm eller 250 cm i diam
 • Storlek, kvadrat:
  150x150 cm
 • Storlek, rektangel:
  170x250 cm, 300x450 cm