ODC Landscape Design: Mia Wahlstein

Landscape är en handtuftad matta designad av Mia Wahlstein. Mattan görs i tencel/silkesviskos , som är en textilfiber tillverkad av förnyelsebar råvara, en cellulosa gjord av odlad bambu/eukalyptus.

Vid arbetet med att utveckla Landscape har designern Mia Wahlstein utgått från de vackra landskapsformationer och färgskalor man ser och upplever när man flyger. Mattans mönster och storlekar på rutorna förändras proportionerligt efter mattans mått.

Kulörer

Beställningsvara

Klicka på + för att lägga i provkorg

Landscape Arctic

Landscape Kenya

Landscape Scandinavia

Landscape Toscana

Användningsområden

Användningsområden: Hotell, mötesrum, lounger, sittgrupper, övriga offentliga utrymmen med normal trafik där det ställs höga krav på komfort och design.

Observera: Handgjorda mattor kan ha mindre variationer i färg, garn och struktur vilket ej är att betrakta som tillverkningsfel utan som en del av mattans originalitet. Tolerans för storleksskillnader: +/- 3%.

Mattor gjorda av naturmaterial, såsom viskos, släpper ifrån sig en viss del fiber som kallas för skärull. Mängden skärull minskar över tid i och med att mattan dammsugs regelbundet med en borstvallsdammsugare.

Fysiska prover kan ej skickas ut utan måste specialbeställas.
 • Rullbredd:
  Valfri bredd upp till 9 meter
 • Tillverkning:
  Handtuftad, skuren lugg
 • Material:
  100% Viskos
 • Baksida:
  Naturlig latex, polyester, Bomullsbandkant
 • Total höjd:
  ca 18 mm
 • Totalvikt:
  ca 6500 g/m2