Design Week 2021

Ogeborg Showroom @ SDW Bussen

Äntligen är det dags för Stockholm Design Week och vi ser fram emot en inspirerande vecka om än på ett annorlunda vis.

Vi har i samarbete med Note påbörjat en omvandling av vårt showroom till en ny kreativ yta – The Workshop. En härlig miljö full av möjligheter i mötet kring arbetet med mattor och textila golv. Under året har vi också fått in en helt ny kollektion som vi längtar efter att få visa upp. Välkommen förbi!

Vi har full respekt för den pågående pandemin och följer gällande riktlinjer och välkomnar max 10 gäster samtidigt. Boka ditt besök på info@ogeborg.se

Buss mellan event och showrooms
Under Stockholm Design Week kommer det att finnas gratis bussar som cirkulerar mellan pågående event och öppna showroom i Stockholm. Turtider finns tis-tor mellan kl. 11-16.

Information om bussarna som kör runt under Design Week finns här.

Ogeborg @ Trendgruppens Design TV

Under Stockholm Design Week går Trendgruppen Design TV live. Varje dag, måndag-fredag kl 15.00, sänds ett nytt ca 15 minuter långt avsnitt med designnyheter, som annars skulle ha kommunicerats på mässan eller på
pressvisningar i showrooms på stan. Bakom initiativet står Trendgruppen PRs grundare och strateg, Karin Sköldberg.

Under veckan kommer du att få möjlighet att lyssna till Susanna Wåhlin på Note Design Studio och Helene Ogeborg som pratar om vårt fördjupade samarbete, från tre montrar på Stockholm Furniture Fair, ett antal kollektioner till ett nytt koncept för vårt showroom i Stockholm.

Läs mer genom att klicka här.

Ogeborg @ Inside Swedish Design

Vi kommer även att vara en del av Inside Swedish Design och visningen på Auktionsverket där vi deltar med en matta från kollektionen Space.

Det blir en digital och fysisk mötesplats med visning och talks som sänds från Stockhoms Auktionverks lokaler i Stockholm. Satsningen arrangeras i samverkan med Beckmans designhögskolaSvenskt Trä och Swedish Design Movement.

Läs mer genom att klicka här.